Vagnbys - Dekanteringsprop - Swan Decantiere

299,00DKK
Lager: På lager

Syv funktioner samlet i et instrument til din vin

De geniale funktioner i Vagnbys succesfulde dekanteringsprop, kaldet Swan Decantiere, er raffinerede og gennemtænkte til mindste detalje.

Med den smukke hældetud skænkes vinen på den mest yndefulde måde. Ganske som et andet eventyr, åbner og udvikler vinen sig, når man bruger den skulpturelle svaneinspirerede dekanteringsprop.

Dekanteringsprop - multifunktionel

Her får du et højt specialiseret 7-i-et værktøj til vinelskeren. Proppen ilter vinen med det samme når du hælder fra flasken. Et indbygget filter beskytter mod vinsten og rester af prop. Låget beskytter vinen, hvis du vil gemme den til dagen efter. Manchetten gemmer folie og skruegevind på flaskens top.

Syv lækre funktioner

De syv små dværge, dødssynder, antikke vidundere, verdenshave, verdensdele og nu også vinøse vidundere fra Vagnbys, der med dekanteringsproppen ”Decantiere” fremmer din vinnydelse.

 1. Smagen og duften.
  Ganske enkelt ved at bruge dekanteringsproppen vil din vin forbedres markant. Proppen frembringer aromaerne og afrunder vinens finish, ganske som vinbonden helst vil have, at du skal nyde din vin.
   
 2. Skænkning.
  Så snart, at dekanteringsproppen er sat på flasken, kan du servere. Vinen kan skænkes i hvilken som helst retning, du måtte ønske det. 
   
 3. Iltning.
  Det er en sand drøm at ilte vinen mens man skænker. Inden i dekanteringsproppen sidder et blandingskammer, der er udviklet til at ilte vinen under skænkning. 
   
 4. Filter.
  Det indbyggede filter er så fintmasket, at den tilbageholder korkrester, bundfald og andre urenheder. Dekanteringsproppen skal blot renses under rindende vand. Undgå brug af opvaskemiddel eller opvaskemaskine.
   
 5. Drypfri.
  Der er ikke behov for at bruge en serviet eller en dråbefanger om flaskehalsen for at undgå dråber på dugen.
   
 6. Prop.
  Vinrester er ikke noget problem. Vinen kan godt gemmes til dagen efter takket være den lufttætte prop.
   
 7. Folie og skruegevind.
  Hvis du ikke bryder dig at se på skruegevind eller rester af lak eller blykapsler på flaskens top, så dækker dekanteringsproppen toppen, og får det hele til at se smukt og elegant ud. 

Dansk design - skænkeprop til vin:

Som i den glasklare vandoverflade i en sø reflekteres lyset i det elegante rustfrie stål. Overfladen fanger lyset og giver en fantastisk effekt, der fuldt ud fremhæver de buede former.

Dansk design af den københavnsbaserede designduo mencke&vagnby.

Vagnbys svanefamilie

Svanefamilien er inspireret af Danmarks nationalfugl, knopsvanen, der majestætisk svømmer i vandet med sin smukke svajende hals.

Karina Mencke og Marcus Vagnby har på en vidunderlig måde forvandlet svaneformerne til funktionelle og skulpturelle produkter.

Oplev det sublime design og tag del i eventyret med Vagnbys svanefamilie.

Anbefalet
Beskrivelse
Andre købte også
spacer