Vegia 2008

89,00DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
En flot mørk og saftig rødvin fra Casa de Cello i Dãoregionen. Den er lavet på druetyperne Tinta Roriz og Touriga Nacional. Alkohol Vol: 12,5 % Indhold: 75 cl.
Anbefalet
Beskrivelse

Denne vin er dybrød med rubinfarve i kanterne. Duften er fine mørke skovbær med en smule fad. Den hænger rigtig flot i glasset. I smagen er den dejlig frisk igen med de mørke bær. Samtidig er den tør med noget fadsmag på trods af, at den ikke har været fadlagret. Som producenten selv skriver, så er denne vin et perfekt eksempel på et god samspil mellem tradition og moderne teknologisk vinproduktion.

Druetype: Tinta Roriz og nationaldruen Touriga Nacional.

Rasmus Holmgård beskriver vinen i 2. udgave 2008 af bladet Viniportugal således: "Ultrasaftig vin med en yderst elegant balance mellem sin lette frugt og den faste struktur. Næsen er urtet og ungdommeligt grøn, hvilket harmonerer fint med helhedens totale fravær af formildende pop-omstændigheder. En traditionel vin til garvede velyndere af Dão."

Nyd denne vin til en god oksesteg eller vildt. Bør dekanteres i karaffel. herved udvikles vinen i meget positiv retning. 

Denne vin kan sagtens lagres i vinkælderen i mellem 5-6 år. 

Alkohol Vol: 12,5 %
Indhold: 75 cl.

Andre købte også