Quinta da Vegia DOC 2008

139,00DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager

Endelig har vi fundet en vin fra Dão regionen! Det er en fantastik rødvin fra producenten Casa de Cello. Druetyperne er: Aragonês (den spanske Tempranillo) og Touriga nacional (Portugals nationaldrue). Fik fem stjerner i Vinavisen.dk. Alkohol:13%. Indhold: 75cl.

Anbefalet
Beskrivelse

Endelig har vi fundet en fantastisk producent med fremragende vine fra Dão regionen! Denne rødvin er fra producenten Casa de Cello.
Druetyperne er: Aragonês (den spanske Tempranillo) og Touriga nacional (Portugals nationaldrue).

Vinavisen.dk skrev i uge 18:


"Quinta da Vegia, Dão, Portugal, 2006
Den smager godt, denne rødvin. Vellavet og elegant vin med blød, afrundet frugt og en fin krydring. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet."

Følgende beskrivelse er lavet af vinjournalisten Anders Halskov-Jensen udgivet i FoQus, 11. udgave, maj 2007:

Denne Vin kommer fra Dão regionen i Portugal, der for 20 år siden leverede masser af vin til de danske ganer. Den er lavet på druerne Aragonês (måske bedre kendt som tempranillo) og Touriga Nacional, en af Portugals absolutte topdruer. Det er en flot mørk og dybrød, næsten sort vin i glasset. Skønne aromaer strømmer næsen i møde i form af modne brombær, sød lakrids og en indbydende og sød blomsteragtig tone, som man tit finder i vine på Touriga Nacional. I munden er vinen på en gang let og kraftfuld. Her er ingen snerpende tanin, vinen er saftig og læskende, men samtidig krydret og kraftig, med en lang og intens eftersmag. Dejlig karakterfuld og lækker vin.

Nyd eventuelt denne vin med fisk. Eksempelvis med den portugisiske nationalret, klipfisk. Du er velkommen til at kontakte os eller besøge vores blog for at finde en opskrift.

Alkohol:13%.
Indhold: 75cl.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også