Abandonado 2011

599,00DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager

Dette er en unik vin. Har modtaget 18 Jancis Robinson point på 0-20 skalaen. En sjældent god og sofistikeret vin til prisen. God investeringsvin.

Anbefalet
Beskrivelse

Dette er en unik vin fra en af Portugals bedste vinproducenters største Quinta, Domingos Alves de Sousa.

Årgang 2007 har vundet guld i Berliner Wein Trophy 2011. 

Vinen kommer fra nogle af de ældste vinstokke som findes på Quinta da Gaivosas vinmarker. Disse marker er over 100 år gamle og producerer meget få mængder. Vinen er fremstillet på mange af de forskellige druer fra Douro regionen. Den store nyhed ved denne rødvin fra Douro er at man har benyttet de bedste portugisiske egetræstønder, hvor man ellers bruger franske egetræstønder til at producere topvine.

Vi har her at gøre med den aller fineste og bedste topvin fra Domingos Alves de Sousa, hvor han har fået hjælp fra sin søn Tiago Alves de Sousa og selvfølgelig også fra den kendte ønolog Anselmo Mendes. Duften er meget sofistikeret med toner af cigar, elegant frugt og rig på krydderi med et hint af toast.

Den er rigtig dejlig i munden med super elegant egetræ med fortrinlige taniner. Den er samtidig særdeles kompleks med en meget lang eftersmag. Det er en vin af ekstremt høj klasse.

Vi anbefaler at nyde denne vin til en gourmetmiddag i den kraftige ende.

Temperatur ca. 15-16 grader C.

Alkohol Vol. 14,5 %

Indhold: 75 cl.

Andre købte også