Madeira - H.M. Borges 10 års Boal Old Reserve

205,00DKK
Lager: På lager
En flot halvsød og fyldig Madeira lavet på Boal druen. Alkohol: 19% Vol. Indhold: 75 cl.
Anbefalet
Beskrivelse

 

 

Boal er ikke blot navnet på druen men også en ledetråd til vinens stil og sødmegrad. Boal antyder en fyldig og halvsød vin.
Efter at have gennemgået den traditionelle vinifikationsproces, lagres vinen på Boal-druen i 10 år, hvor lagringen dels modner og dels bidrager med vigtige aromatiske komponenter.
Borges 10 Years Old Boal Reserve har en intens duft med nødder, tørrede figner og dadler med Moscovado-sukker og flødekaramel lidt mere i bagrrunden. Smagen har kraft og fylde, hvor sødmen balanceres meget fint af den brankede, 'grønne' syre, som er et resultat af den specielle vinifikation. Denne balance gør vinen særdeles drikbar - kun den høje alkoholprocent sætter sine grænser for indtagelsen.....
Gastronomisk er dette en meget velegnet ostepartner, især når det drejer sig om de mere lagrede, hårde ostetyper; gerne med højt fedtindhold.
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 12-15°.
Vinens 'voldsomme' fødsel har rustet den til at kunne holde sig i mindst et par uger efter åbning. Ved længere opbevaring i åben tilstand tilrådes det, at man opbevarer den så koldt, som muligt, hvorved nedbrydningsprocessen i vinen forhales mest muligt.

Alkohol: 19% Vol.
Indhold: 75 cl.Andre købte også