Cataplana Aroma - ø36 cm

1.099,00DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Cataplana Aroma med 36 cm. i diameter, har en størrelse til 4-6 personer. Cataplana (portugisisk wok) er sidste skud på stammen indenfor eksklusivt køkkengrej, da den er energibesparende (Ecocook), let at rengøre og kan bruges på alle former for komfurer – inklusiv induktion. Cataplanaen stammer fra Algarve i det sydlige Portugal og produceres af det portugisiske firma, Silampos.
Anbefalet
Beskrivelse

Cataplana Aroma med 36 cm i diameter, har en størrelse til 4-6 personer. Cataplana (portugisisk wok) er sidste skud på stammen indenfor eksklusivt køkkengrej, da den er energibesparende (Ecocook), let at rengøre og kan bruges på alle former for komfurer – inklusiv induktion. Cataplanaen stammer fra Algarve i det sydlige Portugal og produceres af det portugisiske firma, Silampos. 

Det er et smukt, elegant og alsidigt køkkenredskab, som også er smuk til direkte servering på middagsbordet.

Der findes masser af opskrifter til madlavning i Cataplana. Søg på opskrifter til wok eller besøg denne blog på Isabellars for originale portugisiske opskrifter med dansk inspiration.

Tilberedningstiden er kort, hvilket giver yderst sunde retter, da det koncentrerer/bevarer alle de gode vitaminer i maden.

Cataplana kan bruges på alle varmekilder, inkl. induktion og er meget nem at vedligholde og rengøre.

De mindre modeller kan rengøres i opvaskemaskine. 

Materiale: Rustfrit stål.

Der er specifik 25 års garanti på selve "Impact disken" (stegeelementet, som udgør bunden).


Andre købte også