Monte da Peceguina 2009 - Magnum

285,00DKK
Lager: På lager
En flot og dejlig frisk og fed hvidvin fra Malhadinha Nova i det varme og flade Alentejo. 5 stjerner i Vinavisen.dk! Alkohol: 14% Vol. Indhold: 1,5 liter
Anbefalet
Beskrivelse

En flot og dejlig frisk og fed hvidvin fra Herdade da Malhadinha Nova i det varme Alentejo.

Denne lækre hvidvin fra Herdade da Malhadinha Nova er klar og fint strågul i farven. I næsen finder vi en lækker, fed og frisk vin. Smagen er frisk og fyldig med dejlig frugt med god syre i fin balance med alkoholen. Eftersmagen er ligeledes rundt og lang. I bund og grund en dejlig vin, hvor der er kælet for detaljerne; som det i øvrigt altid er tilfældet fra denne fantastiske producent i sydportugal.

5 stjerner i Vinavisen uge 15, 2010: 


Monte da Peceguina, Malhadinha Nova, Vinho Regional Alentejano, Portugal, 2008:
 Harmonisk og meget lækker hvidvin med en vis fedme, en lille sødme og fint krydderi. I vores nylige serie postkort fra Portugal skrev vi om den fine vingård Malhadinha Nova. 

Druetyper: Antão Vaz, Arinto og Verdelho. Alle typiske portugisiske druesorter.

Server denne vin til velanrettede måltider med lyst kød eller kraftige og eller fede fiskeretter.

Alkohol: 14% Vol

Indhold: 150 cl.

Rasmus Holmgård beskriver vinen i 2. udgave 2008 af bladet Viniportugal således: "Stilfuldt indpakket kraftkarl af en hvidvin, som bærer præg af sit geografiske ophavs lange, varme vækstsæson. Stor smagsintensitet og en kompakt frugtig, nærmest cremet mund, der fint akkompagnerer næsens maskuline referencer til lakrids og konfiteret frugt."

Andre købte også