NIBRAS - Håndlavet Champagnesabel

999,00DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager

Det flotte træskaft er rigtig lækkert at holde på og sablen har en god tyngde og vægtfordeling, der giver dig en fornemmelse af et rigtig lækkert stykke værktøj. Sværdet er det samme som RAZAK sablen, men NIBRAS har et mørkere træskaft.

Sværdet er fremstillet af forkromet højkvalitetsstål.

Sværdlængde: 39 cm

Total længde med håndtag: 53 cm

Bemærk at bordholderen ikke medfølger. Denne kan købes seperat. Se relaterede produkter. Vi anbefaler man bruger bagsiden af bladet (den tykkeste kant på bladet) når man åbner en flaske champagne. Dette for at undgå hakker i bladet på den tynde side (Napoleon brugte også bagsiden af sværdet således den skarpe side altid var klar til kamp).

Sådan åbner du en flaske champagne med en sabel:
Tricket er at du skal lade sablen køre langs med flasken og ramme kraven på flasken lige præcis der hvor glasset i flasken er samlet. Der hvor den er samlet kan du se en tynd streg der går hele vejen fra top til bund. Du skal bare lave et hurtigt og præcist sving. Faktisk skal der ikke ret mange kræfter til. Det er blot vigtigt at du rammer lige der hvor glasset er samlet oppe på glaskraven ved proppen.

En champagnesabel er et husholdningsredskab:
Denne sabel er kun beregnet til at sable / åbne en flaske champagne med. Hvis den bruges til dekorativt formål, så kræver politiet en våbentilladelse. Se evt. mere nederst på siden her: www.politi.dk

Anbefalet
Beskrivelse
Andre købte også