FREDRIK - Champagnesabel

999,00DKK
1.399,00DKK
Du sparer: 400,00DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager

Sablen er fremstillet af højkvalitets forkromet stål.

Sværdlængde: 41 cm.

At åbne en flaske champagne med en flot sabel er både sjovt og underholdene. Det vil vække opsigt til enhver festlig anledning.

Sablen er kun til åbning af champagne og mousserende vin. Den må ikke slibes på klingen. Vedligehold den med et tyndt lag syrefri olie på klingen.

En champagnesabel er et must til dig der vil åbne en champagneflaske med stil. Du fører sablen i en jævn og fast bevægelse langs med flasken til den rammer kraven lige under proppen. Tricket er at du skal ramme lige præcis det sted på kraven hvor glasset er samlet. Du kan se samlingen som en tynd streg ned langs med flasken. Når du har ramt kraven lige præcis der, vil undertrykket i flasken få glasset til at splintre og samtidig vil alle glaspartikler skydes ud sammen med proppen.

Når du bruger en champagnesabel til at åbne med, så sikrer du også at de eventuelle gærrester som der ligger i halsen / på bagsiden af proppen kommer med ud og ikke kommer ned i champagnen. Boblerne i Champagnen kommer netop ved at vinen færdiggærer inde i flasken og der vil derfor altid være lidt gærrester, som dog er fuldstændig uskadelige.

Man anbefaler at man bruger bagsiden af bladet (den tykkeste kant på bladet), når man åbner en flaske champagne. Dette for at undgå hakker i bladet på den tynde side (Napoleon brugte også bagsiden af sværdet således den skarpe side altid var klar til kamp).

En champagnesabel er et husholdningsredskab:
Denne sabel er kun beregnet til at sable / åbne en flaske champagne med. Hvis den bruges til dekorativt formål, så kræver politiet en våbentilladelse. Se evt. mere nederst på siden her: www.politi.dk

Anbefalet
Beskrivelse
Andre købte også