Håndlavet Napoleon Champagnesabel

1.299,00DKK
Lager: På lager

Sablen er fremstillet af højkvalitets forkromet stål.

Sværdlængde: 57 cm

Total længde med håndtag: 68 cm

Denne champagne sabel er en kopi af infanterisabelen i Napoleons hær og er håndlavet. Leveres i en flot trækasse.

Sablen er kun til åbning af Champagne. Den må ikke slibes på klingen. Vedligehold den med et tyndt lag syrefri olie på klingen. 

En Champagnesabel er et must til dig som vil åbne en champagneflaske med stil. Du fører sablen i en jævn og fast bevægelse langs med flasken til den rammer kraven lige under proppen. Tricket er at du skal ramme lige præcis det sted på kraven hvor glasset er samlet. Du kan se samlingen som en tynd streg ned langs med flasken. Når du har ramt kraven lige præcis der, vil undertrykket i flasken få glasset til at splintre og samtidig vil alle glaspartikler skydes ud sammen med proppen.
Når du bruger en champagnesabel til at åbne med, så sikrer du også at de eventuelle gærrester som der ligger i halsen / på bagsiden af proppen kommer med ud og ikke kommer ned i champagnen. Boblerne i Champagnen kommer netop ved at vinen færdiggærer inde i flasken og der vil derfor altid være lidt gærrester, som dog er fuldstændig uskadelige.

Vi anbefaler man bruger bagsiden af bladet (den tykkeste kant på bladet) når man åbner en flaske champagne. Dette for at undgå hakker i bladet på den tynde side (Napoleon brugte også bagsiden af sværdet således at den skarpe side altid var klar til kamp).

En champagnesabel er et husholdningsredskab:
Denne sabel er kun beregnet til at sable / åbne en flaske champagne med. Hvis den bruges til fx dekorativt formål, så kræver politiet en våbentilladelse. Se evt. mere nederst på siden her: www.politi.dk

Anbefalet
Beskrivelse
Andre købte også