Joseph Joseph - TOTEM MAX - 40 liter i offwhite

2.195,00DKK
Lager: På lager

TOTEM MAX fra Joseph Joseph gør det let for dig at sortere dit affald. Med denne intelligente affaldssorterings-løsning får du plads til at opdele dit affald i op til 5 forskellige rum med mindst mulig brug af gulvplads, da den er bygget op i højden.

Anbefalet
Beskrivelse

Joseph og Josephs affaldssystem er specielt designet til at organisere og lette det komplekse affalds- og genbrugssystem i en moderne husstand. I denne nyeste version, bliver affalds adskillelsen endnu mere elegant og lettere at håndtere. Den nye Totem-affaldsseparations- og genbrugsbeholder har to multifunktionelle rum, der er lodret og pladsbesparende. En flytbar bioaffaldsspand og et integreret kulfilter.

Udskiftelige beholdere med lugtfilterbakke

Totem fås i to optimerede størrelser: Compact 40 og Max 60. Dette gør det muligt for affaldssystemet at tilpasse sig ethvert rum. Lodrette multifunktionelle rum sparer plads og er nemme at tømme. Udskiftelige beholdere med kroge til affaldsposerne og vinklede hjørner letter fjernelse og udskiftning af poser. Den aftagelige bioaffaldsspand er let at fylde direkte fra tallerknen grundet dens form og er også let at rengøre. Bioaffaldet kan opbevares i Totems øverste rum eller på bordpladen. Låget kan hænges på spandens side. Lugtfilter rummet er udstyret med Airflow-teknologi, som gør det muligt for luften at strømme gennem kulfilteret og reducerer fugt, hvilket er den vigtigste kilde til ubehagelige lugte.

Højde x bredde x dybde:

76 x 37 x 30 cm

Materiale: ABS - metal

Kapacitet: 40 liter

 

Andre købte også