Joseph Joseph TITAN pedalspand med kompressor

2.335,50DKK
2.595,00DKK
Du sparer: 259,50DKK
Lager: På lager

Med Titan kan du komprimere dit affald op til 3 gange af den oprindelige størrelse takket være det indbyggede komprimeringssystem. Det unikke og elegante design sikrer en hygiejnisk løsning, hvor affaldet komprimeres uden at dine hænder eller Titan er i berøring med affaldet.

Anbefalet
Beskrivelse

Titan pedalspand har ikke kun et elegant og højt kvalitet udseende, men den er også udstyret med et specielt komprimeringssystem, der hurtigt og nemt komprimerer dit restaffald. Det betyder, at den kan rumme op til tre gange mere affald i forhold til almindelige affaldsspande, inden den skal tømmes.

Komprimering af affald

Sådan fungerer det: Ved at løfte og trykke det robuste rustfrit stål håndtag ned, lukkes posen inde i spanden automatisk uden at røre affaldet.
Ophøjet tryk på håndtaget og den underliggende ramme komprimerer skrald og skaber plads i skraldespanden igen. Da skraldeposen ikke er spændt under processen, kan standard skraldeposer også bruges uden at gå i stykker.

Lugt-Neutralt affaldssystem med kulfilter

En anden fordel ved Titan pedalspand ligger i dens låg: Udskifteligt kulfilter i låget binder lugt og reducerer ubehagelige lugte i køkkenet.

Designet er smart: Elegant rustfrit stål passer godt ind i ethvert miljø, uden at være påtrængende og er også dækket med en belægning, der forhindrer fingeraftryk på overfladen.

Højde: 68 cm, dybde: 33 cm, bredde: 39 cm

Kapacitet: 30 liter

Andre købte også